Reacher ★★★☆☆

Reacher ★★★☆☆

20/04/2024 0 Yazar: athena

Reacher, Amazon Prime Video platforumunda yayınlanmakta olan, henüz 2 sezonu çıkmış bir Amerikan aksiyon, suç dizisi. Bölüm süresi yaklaşık olarak 40-50 dakika arası değişiyor. Çok fazla suç dizisi izlemeyen biri olarak, Reacher’ı gayet beğenerek izlediğimi söyleyebilirim. Çok sevdiğimiz ve tekrar başladığımız diziler olur, Reacher benim için onlardan biri değil ama suç kategorisinde bir dizi önerisi yapmam gerekirse kesinlikle Reacher’ı öneririm. Ben diziyi gayet sürükleyici buldum ve yeni sezonunu da merakla bekliyorum.

Konusu ise şöyle: Eski bir asker olan Reacher abimiz öylesine gezmeye gittiği bir yerde kendisini cinayetten tutuklu olarak buluyor ve söylersem spoiler olacak olan durumlardan ötürü bu cinayeti çözmek onun için kişisel bir mesele haline geliyor. Yeri geldiğinde zekası ve dikkatiyle olayları çok iyi analiz ederek yeri geldiğinde de afişten de görebileceğiniz üzere fiziksel üstünlüğünü kullanarak bu cinayeti çözmesini izliyoruz.

Bir bölümünü izledikten sonra meraktan hemen diğer bölümünü açıp kısa sürede bitirdiğim bir dizi oldu. Bana kalırsa kurgu iyi, oyunculuklar başarılı, yapım kaliteli. Sonuç olarak da gayet sürükleyici bir suç dizisi olmuş. Bu tarz suç dizilerini seviyorsanız kesinlikle izleyin!