Overcooked 2 ★★★★☆

Overcooked 2 ★★★★☆

24/04/2024 0 Yazar: athena

Sabır, sabır, sabır… Bu oyunu oynayan herkese bolca sabır gerek!

Çok oyunculu oyunlar arasında açık ara favorim olan Overcooked 2, gerçekten kardeşi kardeşe kırdırma potansiyeline sahip bir oyun. Eğlenceli olduğu kadar insanı strese sokan, eşle dostla oynarken ister istemez kavgaya sürükleme olasılığı taşıyan bir yemek yapma simülasyonu. Tek başına oynarken sıkıcı olabilir ama bu oyunu ister tek başınıza ister 1, 2 ya da 3 arkadaşınızla daha oynayabilirsiniz.

Oyunun amacı, verilen süre içinde istenilen siparişleri hazırlamak. Tabii bu söylenildiği kadar kolay olmuyor. Paylaştığım fotoğrafta görebileceğiniz gibi bir bölümde, siz bir balonda arkadaşınız diğer balonda olabilir. Bu durumda onun ihtiyacı olan malzemeleri ona ulaştırmanız gerek, sizin ihtiyacınız olanları o size atmalı ve bu esnada siparişler yanmamalı ve siparişleri vaktinde yetiştirmelisiniz! Online şekilde de oynanabilen bu oyunda eğer arkadaşınız yanınızdaysa strese girmemek gerçekten imkansız.

Fiyat performans bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Oynanış süresi çok uzun bir oyun değil ama uygun fiyatlarda bir sürü ek paketi var. Yanılmıyorsam ana oyun 6’şar bölümlük 6 harita olmak üzere 36 bölümden oluşuyor. Böyle oyunlardan hoşlanıyorsanız oynamanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Oynadığınız kişiyi iyi seçin. Hiç görmediğiniz bir yüzüyle karşılaşabilirsiniz!